VH Projects

Aanbod

Ontdek mijn aanbod aan interieurdiensten. Ik bied jou een scala aan mogelijkheden om jouw huis om te toveren tot een harmonieuze en stijlvolle thuis. Lees verder om meer te weten te komen over wat ik voor jou kan betekenen.

Heb je alleen nood aan een sparringpartner voor de inrichting van bijvoorbeeld je kinderkamer of leefruimte? Dan is mijn snel interieuradvies misschien wel iets voor jou!

Of wil jij liever hulp en advies van A tot Z, van het kiezen van de basismaterialen tot en met je meubels en deco? Dit kan voor één ruimte zijn of voor je hele huis, misschien wel voor je tweede verblijf aan zee?

Heb je momenteel enkel nieuwe raamdecoratie nodig? Ook dat kan! Laat mij je helpen om je interieurdromen werkelijkheid te maken.

Heb jij een woning, appartement of studio die je wil verkopen, om welke reden dan ook? Het is van belang om een positieve eerste indruk te maken bij een potentiële koper, als gediplomeerd vastgoedstylist kan ik jou helpen om dit pand verkoopsklaar te maken!

Ontdek mijn aanbod meer in detail hieronder en neem vandaag nog contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Snel Interieuradvies

Ervaar het comfort van een snel interieuradvies aan huis met deze inspirerende sessie. Het is tijd om jouw droominterieur om te zetten in realiteit, en ik sta daarbij klaar om jou op weg te helpen. 

DIT OMVAT
 • je bezorgt mij vooraf per mail al jouw interieurvragen zodat ik mij alvast kan voorbereiden en we onze tijd samen goed kunnen benutten
 • 1,5 uur mondeling advies & overleg bij jou thuis (of langer indien gewenst)
 • antwoorden op je vragen en advies mbt indeling, materiaal, kleur, styling ...
 • ik breng een assortiment aan stalen mee zodat we ter plaatse alles kunnen mixen& matchen
 • ik breng een aantal stijlkaarten & moodboards mee als eventuele leidraad bij twijfel
INVESTERING

150€ (incl BTW 21%) - verlengbaar per 30 minuten

Optioneel: digitale uitwerking van dit advies zodat je achteraf alle tools in handen hebt om zelf mee aan de slag te gaan. De investering voor deze optie bedraagt 90€.

Ja, ik wil graag een inspiratiesessie bij mij thuis

Het "snel interieuradvies" is perfect om jou snel en efficiënt te begeleiden naar jouwdroominterieur.

Raamdecoratie The Curtain Collective

Gordijnen - vouwgordijnen - houten jaloezieën en rolgordijnen

Ontbreekt bij jou alleen nog de juiste raamdecoratie als finishing touch voor jouwdroominterieur? Als erkend stylist van The Curtain Collective (BM Fabrics) kom ik graag bij jou aan huis met onze stalen. BM Fabrics is een Belgisch familiebedrijf, al meer dan 70 jaar gekend voor zijn kwalitatieve en tijdloze collecties. Alles wordt opmaat gemaakt in eigen atelier.

DIT OMVAT
 • raamdecoratie advies aan huis gedurende +/- 1u 
 • met daarbij een breed gamma aan stalen in verschillende stoffen & kleuren voorgordijnen, rolgordijnen, vouwgordijnen en houten jaloezieën
 • als voordeel zie je alle materialen, stoffen & kleuren in jouw eigen woning zodat we de perfecte match kunnen vinden met jouw inrichting & lichtinval
 • voorlopige opmeting & opmaak prijsofferte
 • je bent vrij in keuze voor zelfplaatsing of volledige ontzorging door ons plaatsingsteam
INVESTERING

75€ (incl BTW 21%)

Wanneer je de offerte bevestigt, krijg je de geïnvesteerde 75€ terug onder de vorm van korting bij je bestelling vanaf 500€. Zo is het interieuradvies aan huis voor je nieuwe raamdecoratie in feite GRATIS.

Ja, mijn raamdeco is aan vernieuwing toe

Kies voor VH Projects & The Curtain Collective als jouw betrouwbare partners voor kwalitatieve en stijlvolle raamdecoratie!

Basis Interieuradvies

Je wil je droominterieur gaan realiseren maar je bent overweldigd door de keuzemogelijkheden voor jouw interieurbasis zoals vloeren, muren, plafond en raamdecoratie. Je vindt véél mooi, maar je hebt moeite om knopen door te hakken, keuzes te maken en je materiaal- en kleurenkeuzes op elkaar af te stemmen. Je hebt hulp nodig om eenheid te krijgen in de basis van jouw interieur.

DIT OMVAT
 • intakegesprek
 • sfeermoodboard als verdere leidraad
 • kleur- en materiaaladvies voor vloer, muren en plafond
 • raamdecoratie voorstel
 • korte eindbespreking met persoonlijke digitale interieurfiche
INVESTERING

vanaf 450€ (incl BTW 21%)

Optioneel: indelingsvoorstel in 2D, meubeladvies, verlichtingsvoorstel, accessoirevoorstel, 3D visualisatie, stalenpakket

Geldig voor één ruimte tot +/- 50m², 1 functie per ruimte

Ja, ik wil een klein duwtje in de juiste richting

Kies voor ons basis interieuradvies en creëer eenheid in jouw droominterieur.

Uitgebreid Interieuradvies

Je wil eenheid in de basis van je interieur maar daar bovenop ook advies voor de meest functionele indeling én bijpassend meubilair, zodat alles in jouw huis op elkaar afgestemd is, zodat jouw huis ook écht een thuis voor jou gaat worden.

DIT OMVAT
 • intakegesprek
 • sfeermoodboard als verdere leidraad
 • kleur- en materiaaladvies voor vloer, muren en plafond
 • raamdecoratie advies
 • 2 indelingsvoorstellen in 2D 
 • meubelvoorstel
 • eindbespreking met persoonlijke digitale interieurgids
INVESTERING

vanaf 950€ (incl BTW 21%)

Tussentijds overlegmoment inbegrepen + 1 aanpassingsronde

Optioneel: verlichtingsadvies, accessoirevoorstel, 3D visualisatie, stalenpakket

Plannen met afmetingen van de ruimte zijn ter beschikking, indien dit nog opgemeten dient te worden, wordt dit verrekend in ons voorstel. Detailplannen voor eventueel meubelmaatwerk zijn niet inbegrepen.

Geldig voor één ruimte tot +/- 50m², 1 functie per ruimte

Ja, ik wil een stevig interieurduwtje in de juiste richting

Met dit uitgebreide interieuradvies word je ontzorgd bij het uitwerken van jouw interieurconcept en kom je een stapje dichterbij jouw droominterieur.

Compleet Interieuradvies

Jij kiest voor een stijlvol & tijdloos interieur waarin rust, eenheid & warmte centraalstaan. Daarbij wil jij je voor de uitwerking van het concept volledig laten adviseren& ontzorgen. Terwijl jij je focust op de belangrijke aspecten in jouw leven zoals je werk, gezin & passies, geef je mij alle vertrouwen voor wat betreft je interieurconcept. Ik werk jouw volledige interieurconcept uit met daarbij ook een 3Dvisualisatie zodat je je vooraf al een goed idee kan vormen van hoe alles er gaat uitzien.

DIT OMVAT
 • intakegesprek
 • sfeermoodboard als verdere leidraad
 • kleur- en materiaaladvies voor vloer, muren en plafond
 • raamdecoratie advies
 • 2 indelingsvoorstellen in 2D
 • meubelvoorstel
 • tussentijdse bespreking & eventueel aanpasronde
 • verlichtingsvoorstel
 • accessoirevoorstel
 • 3D visualisatie
 • stalenpakket
 • eindbespreking met persoonlijke interieurgids
INVESTERING

vanaf 1.750€ (incl BTW 21%)

Optioneel: opvragen van prijsoffertes bij vakmensen uit mijn of jouw netwerk voor de realisatie van jouw droominterieur

Plannen met afmetingen van de ruimte zijn ter beschikking, indien dit nog opgemeten dient te worden, wordt dit verrekend in ons voorstel. Detailplannen voor eventueel meubelmaatwerk zijn niet inbegrepen.

Geldig voor één ruimte tot +/- 50m², 1 functie per ruimte. 

Ja, ik wil graag een compleet interieuradvies

Met dit complete interieuradvies nemen wij de volledige zorg over het uitwerken van jouw interieurconcept. Door middel van een 3D impressie krijg je een vrij duidelijk beeld van hoe jouw nieuwe droominterieur er uit zal zien.

Vastgoedstyling basisadvies

Je gaat je woning of appartement verkopen en wil meteen een positieve eerste indruk maken bij potentiële kopers. Wanneer jij jouw geliefde pand wil verkopen is het van vitaal belang om een positieve eerste indruk te maken bij de potentiële kopers! Het pand moet bij hun binnenkomst hun interesse onmiddellijk wekken. Wist je trouwens dat veel potentiële kopers weinig of geen ruimtelijk inzicht hebben, daarom kan vastgoedstyling zeer succesvol zijn.

DIT OMVAT

Rondgang in en rond het pand met daarbij mondeling advies en tips om jouw pand zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor een zo ruim mogelijk publiek gedurende +/- 1,5u à 2u. 

INVESTERING

vanaf 200€ (incl BTW 21%)

Optioneel: digitale uitwerking van het advies, opmaak van 2D en 3D impressies, fysieke hulp bij het verkoopsklaar maken van jouw pand (denk aan opruimen, opfriswerk, beperkt poetswerk, verhelpen van eventuele kleine mankementen, stylen interieur, ...)

Aanbod uitsluitend geldig voor particuliere woning of appartement.

Ja, ik kan hulp gebruiken bij de verkoop van mijn pand

Wil jij jouw pand met succes verkoopsklaar maken dan is dit de juiste keuze.

Samengevat

Inspiratiesessie
vanaf 150
Raamdecoratie
vanaf 75
medium interieuradvies
vanaf 950
compleet interieuradvies
vanaf 1750
Vastgoedstyling
vanaf 200

Droomt u ook van een nieuwe interieur?

neem contact op