VH Projects
Vera Houthooft

Vera Houthooft

Interieur- en Vastgoedstylist
  • interieuradvies- & styling
  • vastgoedstyling
  • 2D en 3D ontwerp
  • raamdecoratie The Curtain Collective

Over mij

Hey, ik ben Vera, 45 jaar en woonachtig in het pittoreske Weert, een prachtig dorpje nabij Bornem. Ik geniet hier van het leven met mijn gezin: mijn partner Geert, ondernemer & parketplaatser (al zijn hele leven gepassioneerd door houten vloeren), onze zonen Xander en Ruben (twee jonge tieners boordevol energie & plannen) en onze trouwe viervoeters Nina & Manoe (twee schatten van adoptiehonden mét een klein tikkeltje eigenwijsheid).

Ik hou van van honden en paarden, ze zijn oprecht, trouw, puur, empathisch en heel intuïtief. Eigenschappen die ook wel op mezelf van toepassing zijn. Verder koester ik de warmte van een heerlijke koffie (mét chocolaatje) en een knisperend haardvuur, ben een huismus bij uitstek, een gevoelsmens, en kan moeilijk kan stilzitten. Mijn gezin is mijn heiligdom: samen gezellig uit eten gaan, fietsen en wandelen zijn ideaal om mijn batterijen op te laden en mijn hoofd leeg te maken.

Mijn pad in de bouwsector omvat reeds zo'n 25 jaar, waarvan de laatste 15 jaar onder andere in onze eigen parketzaak waar ik vooral het “bureauwerk” voor mijn rekening nam, al kom je mij geregeld ook wel eens tegen op een werf om een handje toe te steken.

Sinds ik mijn eerste huis kocht in 1999 had ik een passie voor vastgoed en interieurstyling. Het vuur van deze passie bleef altijd branden en in 2022 vielen mijn puzzelstukjes helemaal op hun plaats toen ik de kans kreeg om een aantal interieuropleidingen te volgen. Sinds begin 2023 ben ik werkzaam als interieur- en vastgoedstylist, mijn droomjob. Het is mijn missie om voor mijn klanten een stijlvol en tijdloos interieur te creëren waarin rust, eenheid en warmte centraal staan.

Mijn aanbod

Snel interieuradvies aan huis

Snel interieuradvies aan huis

Je wil zelf aan de slag gaan in je interieur, maar je zit even vast en hebt een sparringpartner nodig? Ik kom bij jou aan huis en we bekijken het samen. Je verliest hierbij geen tijd, moet jezelf niet verplaatsen, kan daarna snel aan de slag én kan gericht aankopen doen voor jouw nieuwe interieur!
Meer lezen... 

Raamdecoratie

Raamdecoratie

Staat je interieur zo goed als op punt volgens jouw wensen en ben je uitsluitend toe aan nieuwe raamdecoratie? Als erkend stylist van The Curtain Collective help ik jou graag verder met gordijnen, inbetweens, vouwgordijnen, rolgordijnen en houten jaloezieën. 
Meer lezen... 

Interieuradvies van A tot Z

Interieuradvies van A tot Z

Heb jij slechts een klein zetje nodig of eerder hulp van A tot Z? In elk geval wil je een stijlvol en tijdloos interieur dat rust, eenheid en warmte uitstraalt! Bekijk de verschillende mogelijkheden van samenwerking.
Meer lezen... 

Vastgoedstyling

Vastgoedstyling

Met vastgoedstyling proberen we jouw woning zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor een zo ruim mogelijk publiek wanneer je wil overgaan tot verkoop.
Meer lezen... 

Droomt u ook van een nieuw interieur?

neem contact op