VH Projects
Vera Houthooft

Vera Houthooft

Interieurstylist
  • interieuradvies- & styling
  • vastgoedstyling
  • 2D en 3D ontwerp
  • raamdecoratie The Curtain Collective

Over mij

Hey, ik ben Vera, woonachtig in het pittoreske Weert, een prachtig dorpje nabij Bornem. Ik geniet hier van het leven met mijn gezin: mijn partner Geert, ondernemer& parketplaatser (al zijn hele leven gepassioneerd door houten vloeren), onze zonen Xander en Ruben (twee jonge tieners boordevol energie & plannen) en onze trouwe viervoeters Nina & Manoe (twee schatten van adoptiehonden mét een klein tikkeltje eigenwijsheid).

Ik hou van van honden en paarden, ze zijn oprecht, trouw, puur, empathisch en heel intuïtief. Eigenschappen die ook wel op mezelf van toepassing zijn. Verder koester ik de warmte van een heerlijke koffie (mét chocolaatje) en een knisperend haardvuur, ben een huismus bij uitstek, een gevoelsmens dat moeilijk kan stilzitten. Mijn gezin is mijn heiligdom: samen gezellig uit eten gaan, fietsen en wandelen zijn ideaal om mijn batterijen op te laden en mijn hoofd leeg te maken.

Mijn pad in de bouwsector omvat reeds zo'n 25 jaar, waarvan de laatste 15 jaar onder andere in onze eigen parketvloerenzaak waar ik het “bureauwerk” voor mijn rekeningneem, al kom je mij geregeld ook wel eens tegen op een werf om een handje toe te steken.

Sinds ik mijn eerste huis kocht in 1999 had ik een passie voor vastgoed en interieurstyling. Het vuur van deze passie bleef altijd branden en in 2022 vielen mijnpuzzelstukjes helemaal op hun plaats toen ik de kans kreeg om een aantal interieuropleidingen te volgen. Sinds begin 2023 ben ik werkzaam als interieur- en vastgoedstylist, mijn droomjob. Het is mijn missie om voor mijn klanten een stijlvol en tijdloos interieur te creëren waarin rust, eenheid en warmte centraal staan.

Mijn aanbod

Inspiratiesessie

Inspiratiesessie

Je bent zelf aan de slag gegaan met je interieur, maar je zit even vast, je hebt eensparringpartner nodig? Ik kom bij jou aan huis en bekijken het samen.
Meer lezen... 

Raamdecoratie

Raamdecoratie

Staat je interieur zo goed als op punt volgens jouw wensen en ben je uitsluitend toe aan nieuwe raamdecoratie? 
Meer lezen... 

Interieuradvies

Interieuradvies

Je hebt slechts een klein zetje nodig? Jij bent hiermee op weg gezet en weet nu welke richting je uit wil, je gaat zelf verder aan de slag.
Meer lezen... 

Vastgoedstyling

Vastgoedstyling

Met vastgoedstyling proberen we jouw woning zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor een zo ruim mogelijk publiek.
Meer lezen... 

Droomt u ook van een nieuw interieur?

neem contact op