VH Projects

Gordijnen & Raamdecoratie

18 december 2023

Raamdecoratie kan een geweldige toevoeging zijn voor jouw interieur. Het is de finishing touch voor jouw interieur. Enkele voordelen van raamdecoratie :

✨ extra ISOLATIELAAG = lagere energiekost, verminderde ecologische voetafdruk
✨ in de zomer hou je de warmte buiten en blijft je huis koeler
✨ in de winter kan het voor de warmte binnen te houden
✨ tegenhouden van hinderlijke tocht
✨ in de zomer bewaart het de koelte in huis
✨ geluidsdemping, zowel geluiden van buiten als binnen worden gedempt
✨ esthetische toevoeging aan jouw interieur | finishing touch
✨ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen gaande van overgordijnen, inbetweens, jaloezieën, rolgordijnen enz..
✨ de verschillende uitvoeringen zijn onderling combineerbaar
✨ verkrijgbaar in verschillende stijlen, kleuren, materialen, patronen, zodat het in elk interieur én budget past
✨ privacy, bescherm jezelf tegen nieuwsgierige blikken van buitenaf tijdens de donkere avonden
✨ lichtregeling : regel zelf het natuurlijke licht
✨ stijlvolle uitstraling & gezelligheid in huis, raamdecoratie maakt je interieur helemaal af

Raamdecoratie biedt talloze voordelen voor je huis variëren van privacy en lichtregeling tot energie-efficiëntie en geluidsreductie. Daarnaast voegt het ook stijl & decoratie toe aan je interieur. Door te investeren in hoogwaardige raamdecoratie kun je niet alleen genieten van een functionele en comfortabele leefomgeving, maar ook je huis transformeren tot een plek die jouw persoonlijke stijl weerspiegelt 🙌

Wist je dat je rechtstreeks bij VH Projects terecht kan voor jouw raamdecoratie? Wij verdelen de raamdecoratie van The Curtain Collective van BM Fabrics. In het gamma hebben we gordijnen, rolgordijnen, houten jaloezieën en vouwgordijnen. BM Fabrics is een Belgische onderneming en bestaat ondertussen meer dan 70 jaar. Ze beschikken over een ruim kwaliteitsvol & tijdloos gamma, met eigen atelier waar alles op maat wordt gemaakt. Ooit gestart als kleine speler, ondertussen uitgegroeid tot toonaangevende internationale speler. Het is een familiebedrijf waar creativiteit, inspiratie en passie samenkomen.

Wij van VH Projects komen met de raamdecoratie graag bij jou aan huis. Zo krijg jij advies op maat, je ziet alles direkt in jouw eigen omgeving en interieur, met de lichtinval en verlichting zoals die bij jou is, en niet met het koele licht van een toonzaal, je merkt direkt hoe iets wel of niet matcht met jouw meubilair en interieur. Zo zie jij alles direkt in de juiste omgeving, je moet geen winkels gaan afschuimen, alles wordt besproken en voorlopig opgemeten om jou een persoonlijke vrijblijvende offerte te kunnen bezorgen. Deze offerte ontvang je snel na ons bezoek in jouw mailbox. Alleen maar voordelen! 🙌

Wij rekenen 75€ (incl BTW) voor dit raamdecoratieadvies aan huis voor de regio Klein-Brabant, reken hiervoor op ongeveer 1 à 1,5 uur tijd. Buiten de regio Klein-Brabant kunnen er mogelijk transportkosten bijkomen. Wanneer jij de offerte bevestigd, krijg je de investering van 75€ terug onder de vorm van korting, dit bij jouw bestelling vanaf 500€. Zodoende is het advies aan huis eigenlijk helemaal gratis!

Wist je trouwens dat je kan kiezen voor volledige ontzorging? Wij kunnen er ook voor zorgen dat alles netjes wordt geplaatst en opgehangen. Meer weten? Geef gerust een seintje via onze contactpagina.

 

Raamdecoratie The Curtain Collective

Gordijnen - vouwgordijnen - houten jaloezieën en rolgordijnen

Ontbreekt bij jou alleen nog de juiste raamdecoratie als finishing touch voor jouwdroominterieur? Als erkend stylist van The Curtain Collective (BM Fabrics) kom ik graag bij jou aan huis met onze stalen. BM Fabrics is een Belgisch familiebedrijf, al meer dan 70 jaar gekend voor zijn kwalitatieve en tijdloze collecties. Alles wordt opmaat gemaakt in eigen atelier.

DIT OMVAT
  • raamdecoratie advies aan huis gedurende +/- 1u 
  • met daarbij een breed gamma aan stalen in verschillende stoffen & kleuren voorgordijnen, rolgordijnen, vouwgordijnen en houten jaloezieën
  • als voordeel zie je alle materialen, stoffen & kleuren in jouw eigen woning zodat we de perfecte match kunnen vinden met jouw inrichting & lichtinval
  • voorlopige opmeting & opmaak prijsofferte
  • je bent vrij in keuze voor zelfplaatsing of volledige ontzorging door ons plaatsingsteam
  • jouw voordeel : je verliest geen tijd én moet geen verplaatsingen maken
INVESTERING

75€ (incl BTW 21%)

Wanneer je de offerte bevestigt, krijg je de geïnvesteerde 75€ terug onder de vorm van korting (bij bestellingen vanaf 500€). Zo is het interieuradvies aan huis voor je nieuwe raamdecoratie in feite GRATIS.

Ja, mijn raamdeco is aan vernieuwing toe

Kies voor VH Projects & The Curtain Collective als jouw betrouwbare partners voor kwalitatieve en stijlvolle raamdecoratie!

Posted in DesignTags:
Write a comment