VH Projects

Waarvoor kan ik bij jou terecht?

3 mei 2024

Er wordt mij al wel eens  gevraagd waarvoor je precies bij mij terecht kan en wat ik nu precies doe… 🌿

Kortweg, als jij jouw interieur wil aanpakken, en je weet niet goed waar te beginnen, je krijgt er geen eenheid in, je hebt twijfels of wat dan ook. Voor elke vraag groot of klein, kan je bij mij terecht. Ik heb massa’s stalen, daarmee kom ik zeer graag bij jou aan huis voor bv een “snel interieuradvies aan huis“. Daarbij geef ik jou dan graag tips & tricks, ideetjes, enz… Nadien is het de bedoeling dat je dan zelf weer verder kan, dat je nieuwe inspiratie hebt. Op die manier ben jij op een budgetvriendelijke manier geholpen : je bespaart tijd én geld want je kan nu heel gericht de aankopen gaan doen voor jouw nieuwe interieur🌿. 
Een alternatief kan het “online interieuradvies” zijn, dit als je geen nood hebt aan een persoonlijk bezoek/overleg, of als de afstand te groot is. 

Misschien heb jij niet voldoende aan een snel of online advies, en wil jij meer ondersteuning, wil jij dat alles voor jou wordt uitgezocht, gaande van het materiaal voor jouw nieuwe vloer, de kleuren op de muren, welk meubilair, enz… Hierbij kunnen we samenzitten en alles samen bekijken waar jij precies nood aan hebt. Tijdens een kennismakingsgesprek kan dit duidelijk worden. We kunnen daarna dan aan de slag met een basisinterieuradvies, een uitgebreid interieuradvies, een compleet interieuradvies of een op maat samengesteld interieuradvies, afgestemd op jouw noden.
Meer info over de verschillende standaard interieuradviezen vind je onder “aanbod“.

Voor de realisatie van de interieuradviezen, kan jij kiezen voor vakmensen uit jouw eigen kring. Ken je echter niemand? Dan verwijs ik jou graag vrijblijvend door naar enkele betrouwbare vakmensen uit mijn netwerk. Voor wat betreft eventuele parketwerken & raamdecoratie kan je -als je dat wil- wel rechtstreeks via mij terecht. 

Voor parketwerken werken wij met Bracke Parketvloeren bv (30 jaar ervaring), voor raamdecoratie werken we met BM Fabrics (The Curtain Collective), een Belgisch familiebedrijf met een 70-jarige geschiedenis.

Heb jij nood aan ondersteuning bij het uitzoeken van jouw meubels & deco, dan ik neem jou héél graag mee naar een gerenommeerde familiale interieurzaak in het Antwerpse waar ik mee samenwerk. Stijlvol & tijdloos meubilair, tapijten, verlichting en deco. Zowel iets uniekere stukken zijn er te vinden, maar evengoed zeer betaalbare inrichting. Kortom voor ieders budget is er alles te vinden voor de inrichting van jouw nieuwe thuis. 💟

 

Posted in DesignTags:
Write a comment