VH Projects

Waarom zou ik een interieurstylist inschakelen?

3 mei 2024

Je kan om diverse redenen een interieurstylist inschakelen 🌿

Eerst en vooral, een “interieurstylist” is iemand die helpt bij de indeling & inrichting van jouw ruimte(s). Dit kan gaan van de keuze vd materialen & kleuren voor de basiselementen zoals vloeren, muren & plafond. Verder helpt een interieurstylist jou met het afstemmen van jou volledige interieur (meubels, verlichting, deco, …) zodat je eenheid & harmonie krijgt in jouw interieur. En net dàt zorgt dan weer voor warmte & rust.

Vind je het zelf moeilijk om eenheid te krijgen, om alles op elkaar af te stemmen? Dat kan zijn omdat je niet echt creatief bent, of er gewoonweg geen interesse of zin in hebt om aan te beginnen, er tegenop kijkt, geen tijd hebt, niet dezelfde smaak hebt als de andere gezinsleden, etc. Allemaal zaken die kunnen meespelen in de beslissing om professionele hulp in te schakelen!

In deze hectische tijden van tegenwoordig wordt er héél veel verwacht en gevraagd van iedereen. Je hebt amper tijd voor jezelf en om tot rust te komen, je moet constant “aan” staan. Het is meer dan ooit belangrijk om een THUIS te hebben waar je tot rust kan komen. Een veilige thuis, afgestemd op jouw levensstijl & smaak kan je helpen om na een drukke werkdag tot rust te komen. En daarbij help ik jou héél graag.

De voordelen van het samenwerken met een interieurstylist :
🌿 je ruimte(s) worden optimaal & functioneel ingedeeld 
🌿 je krijgt eenheid in jouw interieur
🌿 door het advies kan je héél gericht je aankopen doen
🌿 je bespaart tijd, geld én frustraties
🌿 de uitgespaarde tijd kan je gebruiken om te besteden aan zaken waar jij goed in bent of die jij leuk vindt
🌿 je vermijdt miskopen
🌿 er wordt rekening gehouden met het vooropgestelde budget
🌿 met een 3D beeld wordt jouw nieuwe interieur visueel gemaakt
🌿 je wordt ontzorgd & vermijd massa’s stress
🌿 je krijgt een persoonlijk interieur
🌿 professioneel advies
🌿 indien gewenst wordt je bijgestaan van A tot Z
🌿 mogelijkheid om samen meubels te gaan uitzoeken
🌿 toegang tot een netwerk van betrouwbare leveranciers & partners
🌿 meerwaarde voor jouw woning
🌿 …

Je kan mij als interieurstylist inschakelen voor één ruimte, meerdere of zelfs je hele woning/appartement. Denk vooral niet dat jouw huis of project te klein is of je huis te oud of …. Ik help iedereen graag, projecten groot of klein, maakt niet uit voor mij. Wat wél uitmaakt is dat jij je kunt vinden in mijn aanpak & stijl. Want het is nu eenmaal zo dat smaken verschillen, mensen verschillen 😉 Maar als jij je aangesproken voelt door wat je ziet op mijn website & socials, dan ben ik de juiste persoon om jou te helpen 🙌  Wil jij een stijlvol & tijdloos interieur, waarin rust, eenheid & warmte centraal staan? Dan zijn we een match 💟

 

 

Posted in DesignTags:
Write a comment